Over

Cassandra Zuketto

Ik ben sinds 2001 werkzaam in de GGZ voor volwassenen. Als psychiater heb ik ervaring binnen verschillende grote en kleine GGZ-instellingen. Ik heb gewerkt in de acute psychiatrie, psychosezorg, forensische psychiatrie en postpartum psychiatrie. Daarnaast op afdelingen voor angst- en stemmingsstoornissen,  persoonlijkheidsstoornissen, ADHD en autismespectrumstoornissen.

Nadat ik de PITSTOP-afdeling heb opgezet bij Altrecht GGZ en het eerste BuurtzorgT-team in Nederland heb vormgegeven in Amersfoort, ben ik in 2014 mijn eigen praktijk gestart. Daar kan ik mij bezighouden met wat ik het liefste doe: patiƫnten zien voor diagnostiek en behandeling.

Behalve psychiater ben ik systeemtherapeut, ook wel relatie- en gezinstherapeut genoemd. Ik werk onder andere met gezinnen en echtparen waarbij iemand lijdt aan een psychiatrische stoornis.

In de relatie met patiƫnten heb ik een informele, directe en heldere stijl. Een goede analyse van het probleem vormt het begin van de oplossing. Als het nodig is om daarbij te confronteren, zal ik dat doen. Ik verwacht van mensen dat ze verantwoordelijkheid voor hun problemen willen nemen. En ik zoek samen met hen en met degenen eromheen, naar oplossingen om minder last te hebben van psychische klachten. Protocollen en richtlijnen voor behandeling gebruik ik als uitgangspunt in de behandeling. In de praktijk maak ik altijd een pakket op maat. Daarin kan medicatie een onderdeel zijn, maar ook gesprekken, mindfulness, EMDR of psychotherapie. In ieder geval betrek ik naasten en andere hulpverleners bij de behandeling.

Ik schrijf blogs over mijn werk en leven als psychiater. Interesse? Ga naar cassandrazuketto.nl voor mijn persoonlijke site.


Judith Agterberg

Judith Agterberg werkt sinds 2015 als praktijkassistente voor Zuketto Consult. Zij is klantvriendelijk, integer en ze heeft een praktische insteek.

Ze is veel beter in administratie dan Cassandra. Ze is dan ook onmisbaar voor het maken van afspraken en het agendabeheer. Op dinsdag- en donderdagochtend zit zij achter de telefoon. Dan beantwoordt ze vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, behandelmogelijkheden en vervolgrecepten. U kunt haar ook een mailtje sturen.


Kwaliteitsstatuut

Download hier het kwaliteitsstatuut


Samenwerkingsverbanden

Zuketto Consult werkt nauw samen met een aantal huisartsen- en psychologenpraktijken: