Consultatie

U bent huisarts of u werkt als psycholoog of psychotherapeut in de GGZ. En u zoekt een psychiater die even met u mee kan denken? Met ruime ervaring in de diagnostiek en behandeling van alle grote ziektebeelden? Die houdt van een snelle en no-nonsense manier van werken? En die niet bang is om een diagnose te stellen, maar ook de boodschap durft te geven dat iets binnen de grenzen van het normale valt?

Met uw vragen over diagnostiek, medicatie of behandeling in bredere zin kunt u Zuketto Consult benaderen. Een specialistische consultatie door Zuketto Consult betekent dat u een ervaren psychiater inzet, die in staat is om in korte tijd een gedegen analyse van de klachten te maken. Een email-consultatie is snel en efficient bij minder complexe vragen. U kunt ook telefonisch met ons overleggen.

Voor sommige vragen is het nodig om de patient zelf te spreken. Video-consultatie (indien gewenst met uzelf erbij) of een afspraak in uw of mijn praktijk behoren tot de mogelijkheden. Het streven is dan binnen twee werkdagen een schriftelijk verslag te leveren met beschrijvende diagnose en een praktisch, concreet geformuleerd (behandel)advies.

Consultatie aanvragen?

Per week zijn er zes plekken voor consultatie. Vul het format in en stuur het per beveiligde mail naar secr@zukettoconsult.nl of vanuit zorgmail naar zukettoconsult@zorgmail.nl.

Tarief – kosten

De aanvrager van de consultatie ontvangt van mij een factuur voor de kosten van de consultatie.

Het uurtarief is 150 euro in 2022.

Wanneer u in de GGZ werkt kunt u binnen het Zorg Prestatie Model (ZPM) de reguliere prestatie registreren die ik heb geleverd (zie tarieven; zoek op arts/specialist, kwaliteitsstatuut sectie II, niet noodzakelijk als regiebehandelaar). Op die manier krijgt u de kosten via de zorgverzekeraar van patient terug.


Second opinion

Wanneer een behandeling vastloopt, kan een psychiatrische second opinion zinvol zijn. Hierbij worden klachten en symptomen opnieuw in kaart gebracht. Met als doel nieuwe ingangen voor behandeling te vinden. Of om vast te stellen dat al het mogelijke al gedaan is.

Een goede second opinion helpt iemand verder: in de behandeling of de acceptatie van dat wat niet zal veranderen.

Zuketto Consult is gespecialiseerd in complexe vragen. Wanneer u als patient een second opinion wil, is een verwijzing van de huisarts voor specialistische GGZ noodzakelijk. Leest u vooral ook even het gedeelte over de kosten van behandeling. U dient er rekening mee te houden dat de zorgverzekering soms niet alle kosten vergoedt omdat ik geen contracten met zorgverzekeraars heb.