Consultatie

Ik bied consultatie aan huisartsen en aan behandelaren in de GGZ. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor een second opinion.

Een specialistische consultatie door Zuketto Consult betekent dat u een ervaren psychiater inzet, die in staat is om in korte tijd een gedegen analyse van de klachten te maken. Mijn streven is binnen twee werkdagen een schriftelijk verslag te leveren met beschrijvende diagnose en een praktisch, concreet geformuleerd (behandel)advies.

Consultatie aanvragen?

Per week zijn er zes plekken voor consultatie gereserveerd in mijn agenda. Vul het format in en stuur het per beveiligde mail naar secr@zukettoconsult.nl of vanuit zorgmail naar zukettoconsult@zorgmail.nl.

Huisartsen

De wachtlijsten in de GGZ zijn een groot probleem. Als huisarts zit u soms met uw handen in het haar: wat kan u in de tussentijd bieden aan uw patiënt met psychiatrische problematiek? Zuketto Consult biedt hulp. U kunt een consultatie aanvragen door het format in te vullen. De kosten van een consultatie zijn voor uw rekening. Het uurtarief is 132,50 euro. Wij werken ook via Ksyos.


Behandelaren in de GGZ

U werkt in de basis of specialistische GGZ en u zoekt een psychiater die even met u mee kan denken? Met ruime ervaring in de diagnostiek en behandeling van alle grote ziektebeelden? Die houdt van een snelle en no-nonsense manier van werken? En die niet bang is om een diagnose te stellen, maar ook de boodschap durft te geven dat iets binnen de grenzen van het normale valt?

Met uw vragen over diagnostiek, medicatie of behandeling in bredere zin kunt u Zuketto Consult benaderen. We kunnen telefonisch overleggen. Of ik kom langs in uw praktijk om casuïstiek te bespreken of patiënten (eventueel samen) te zien.

De kosten van de consultatie komen ten laste van het BGGZ product of de DBC die u voor patiënt heeft geopend. U ontvangt een factuur van mij. Het huidige uurtarief is 132,50 euro. Voor de aanvraag kunt u de het format Aanvraag consultatie invullen.


Second opinion

Wanneer een behandeling vastloopt, ontstaat er soms behoefte aan een psychiatrische second opinion. Hierbij worden klachten en symptomen opnieuw in kaart gebracht. Met als doel nieuwe ingangen voor behandeling te vinden. Of om vast te stellen dat al het mogelijke al gedaan is.

Een goede second opinion helpt iemand verder: in de behandeling of acceptatie.

Zuketto Consult is gespecialiseerd in complexe vragen. Wanneer u een second opinion wil, is een verwijzing van de huisarts voor specialistische GGZ noodzakelijk. Leest u vooral ook even het gedeelte over de kosten van behandeling. U dient er rekening mee te houden dat de zorgverzekering niet alle kosten vergoedt omdat ik geen contracten met zorgverzekeraars heb.