Basis & Specialistische GGZ

ggz pillen pictoZuketto Consult biedt specialistische psychiatrische consultatie in de generalistische basis GGZ en de specialistische GGZ.

Aanbod

U werkt in de basis of specialistische GGZ en u zoekt een psychiater die even met u mee kan denken? Met ruime ervaring in de diagnostiek en behandeling van alle grote ziektebeelden? Die houdt van een snelle en no-nonsense manier van werken? En die niet bang is om een diagnose te stellen, maar ook de boodschap durft te geven dat iets binnen de grenzen van het normale valt?

Met uw vragen over diagnostiek, medicatie of behandeling in bredere zin kunt u Zuketto Consult benaderen. We kunnen telefonisch overleggen. Of we komen langs in uw praktijk om casuïstiek te bespreken, of patiënten (eventueel samen) te zien.

De kosten van de consultatie komen ten laste van het BGGZ product of de DBC die u voor patiënt heeft geopend. Het huidige uurtarief is 132,50 euro.

Bij verwijzing kunt u de relevante informatie via Zorgmail naar mij communiceren. Ik heb het BSN, telefoonnummer en e-mailadres van de verwezen patiënt nodig om een afspraak te kunnen maken voor de consultatie. Het verslag stuur ik binnen een week via Zorgmail of per post naar u toe.